Alkavat koulutukset - > Elintarvikealan perustutkinto
kansikuva

Elintarvikealan perustutkinto

Palaa takaisin
Koulutuksen nimi
Elintarvikealan perustutkinto
Koulutusala
Tekniikan alat
Opiskelumuoto
Lähiopiskelu
Koulutusmuoto
Ammatillinen perustutkinto osaamisperusteinen
Koulutusaika
Joustava sisäänotto
Paikka
Rovaniemi
Kohderyhmä
Hakuaika päättyy
31.07.2021
Opiskelumaksu
-
Koulutuksen tavoite

Elintarvikkeiden valmistaja

Ammattiosaamiseesi kuuluu tuotekehitystä, tuotteiden valmistusta ja myyntityötä. Lapissa on tarve saada koulutettuja henkilöitä elintarvikkeiden valmistukseen. Erikoistumalla lappilaisiin raaka-aineisiin ja jalostamalla niitä voit hankkia toimeentulon ja samalla kehittää koko Lappia.

Voit työskennellä esimerkiksi kaupassa tai teollisuudessa elintarviketuotannon valmistuksessa, myynnissä tai markkinoinnissa tai itsenäisenä yrittäjänä.

Kuluttajien toiveet ja käyttäytyminen ohjaavat tuotteiden kysyntää ja tuotekehitystä. Elämyksellisyys, terveellisyys, eettisyys, ekologisuus ja vaivattomuus ovat ne ominaisuudet, joita tulevaisuuden kuluttaja toivoo ruoalta. Terveellisyys pysyy tärkeänä valintaperusteena.

Tutkinnon perusteet >>

Leipuri-kondiittori

Valmistat ruoka- ja kahvileipiä, kakkuja, leivoksia sekä muita asiakkaiden toivomusten mukaisia tuotteita. Perustuotteiden valmistuksen lisäksi kehittelet jatkuvasti uusia tuotteita. Työskentelet asiakkaiden parissa, tiiminä työtoverien kanssa sekä osaajana tuotantoketjussa. Työympäristöt voivat vaihdella käsityövaltaisesta automatisoituun tuotantolaitokseen. Voit työskennellä erikokoisissa leipomoissa, kahvila-konditorioissa, paistopisteissä, suurtalous- ja ravintola-alan toimipisteissä, pitopalveluyrityksissä tai itsenäisenä yrittäjänä.

Leipuri-kondiittorina sinun on oltava taitava käsistäsi ja ahkera. Sinulla on hyvä makuaisti. Ymmärrät hygienian tärkeyden ja sopeudut vaihteleviin työaikoihin ja työtahtiin.

Tutkinnon perusteet >>



Lihatuotteiden valmistaja

Ammattiosaamiseesi kuuluu tuotekehitystä, tuotteiden valmistusta ja myyntityötä. Lapissa on tarve saada koulutettuja henkilöjä lihatuotteiden valmistukseen. Erikoistumalla lappilaisiin raaka-aineisiin ja jalostamalla niitä voit hankkia toimeentulon ja samalla kehittää koko Lappia. Voit työskennellä esimerkiksi kaupassa tai teollisuudessa elintarviketuotannon valmistuksessa, myynnissä tai markkinoinnissa tai itsenäisenä yrittäjänä.

Kuluttajien toiveet ja käyttäytyminen ohjaavat tuotteiden kysyntää ja tuotekehitystä. Elämyksellisyys, terveellisyys, eettisyys, ekologisuus ja vaivattomuus ovat ne ominaisuudet, joita tulevaisuuden kuluttaja toivoo ruoalta. Terveellisyys pysyy tärkeänä valintaperusteena.

Tutkinnon perusteet >>

Lisätietoa:

opinto-ohjaajaTaina Imberg,taina.imberg@redu.fitai puh. 040 843 7694




Jaa kaverille: Kopioi linkki Jaa Facebookissa Jaa Twitterissä Jaa WhatsAppissa